duminică , 29 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PREMII PENTRU CEI MAI BUNI ABSOLVENȚI DIN GIURGIU

PREMII PENTRU CEI MAI BUNI ABSOLVENȚI DIN GIURGIU

Trei absolvente ale Colegiului Naţional Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu au fost premiate joi de primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal Giurgiu, pentru obţinerea celor mai bune rezultate din judeţ la sesiunea din vară a Bacalaureatului.

„Ca şi la Evaluarea Naţională unde i-am premiat, i-am susţinut financiar şi i-am felicitat pe cei trei elevi din municipiul Giurgiu care au luat nota maximă, astăzi vom acorda un sprijin financiar primilor trei elevi care au luat cele mai mari note la sesiunea din vară a Bacalaureatului. Este vorba de trei absolvente, toate de la Colegiul Naţional Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu care au luat 9, 85, media 9, 8 şi media 9, 76 şi chiar dacă nu au reuşit să aibă nota maximă, zece, au reuşit să ia cele mai mari medii. Noi, la nivelul municipiului şi judeţului Giurgiu, ne confruntăm cu o problemă spinoasă pentru faptul că nu reuşim să depăşim şi să fim şi noi pe la mijlocul plutonului la nivel naţional privind mediile şi promovarea la Bacalaureat”, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Cele trei eleve au primit diplome şi premii în bani, respectiv de 3.000, 2.500 şi 2.000 de lei.

În final, primarul le-a rugat ca după terminarea studiilor superioare să nu uite de municipiul Giurgiu şi să revină acasă.

www.agerpres.ro

Verifica si

PODUL DE LA GRĂDIȘTEA ȘI MODERNIZAREA PORTULUI – PROIECTE ÎN ATENȚIA GUVERNULUI

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că Guvernul va derula mai multe proiecte importante de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.