luni , 30 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / START LUCRĂRILOR PE O NOUĂ SERIE DE STRĂZI DE PĂMÂNT

START LUCRĂRILOR PE O NOUĂ SERIE DE STRĂZI DE PĂMÂNT

Marți, 1 august, a fost dat startul lucrărilor din cadrul proiectului “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu”.

 

Valoarea licitată inițial a fost de aproape 14 milioane de lei fără TVA și atribuirea contractulului a fost pentru suma de cca. 10 milioane de lei fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de la data emiterii ordinului de începere și până la 30 octombrie 2020.

“Modernizare ansamblu străzi situate în zona 1 a municipiului Giurgiu” este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2016-2020 II-(PNDL II), derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în timp ce “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu” este finanțat din fonduri de la bugetul local. Ambele proiecte însumează 118 străzi, fundături și ulițe în lungime de circa 27 de kilometri.

Proiectele de modernizare a zonelor I și II din municipiul Giurgiu au ca termen de finalizare anul 2020, însă constructorul speră ca aceste lucrări să fie definitivate în vara anului 2019 – anunță reprezentanții Primăriei.

Verifica si

RECTIFICARE APROBATĂ LA GUVERN, VIN BANII PENTRU SALARIILE ȘI INDEMNIZAȚIILE ASISTENȚILOR PERSONALI

Demersurile și insistențele făcute de primarul Adrian Anghelescu la Guvernul României în ceea ce privește …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.