marți , 26 mai 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PLECAȚI ÎN VACANȚĂ SPRE SAU PRIN BULGARIA? AVEȚI GRIJĂ CE PUNEȚI ÎN BAGAJE!

PLECAȚI ÎN VACANȚĂ SPRE SAU PRIN BULGARIA? AVEȚI GRIJĂ CE PUNEȚI ÎN BAGAJE!

Nu e de glumit cu pesta porcină africană care face ravagii în ţara noastră! Nu încercaţi să plecaţi la drum în vacanţă spre Bulgaria cu carne sau produse din carne fiindcă nu puteţi face dovada certă a conţinutului acestora, iar poliţiştii de frontieră vor fi nevoiţi să vi le confişte! 

Reprezentanții Poliției de Frontieră Giurgiu spun că pe teritoriul Bulgariei este interzisă intrarea cu carne de porc şi produse alimentare care conţin carne de porc pentru consum propriu. Dacă se identifică carne de porc sau produse alimentare care conţin carne de porc, acestea se vor confisca şi se vor preda pentru distrugere. Controalele se fac în Punctul de Trecere a Frontierei Ruse-Giurgiu.

De altfel, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor a transmis într-un comunicat de presă că reaminteşte  tuturor cetăţenilor care intenţionează să tranziteze prin Punctele de Trecere la Frontieră de la graniţa cu Bulgaria, faptul că pe teritoriul acestei ţări este interzisă intrarea, din ţări membre ale Uniunii Europene, precum şi din ţări terţe, cu carne de porc sau produse alimentare care conţin carne de porc, pentru consum propriu, iar mijloacele de transport care intră pe teritoriul Bulgariei sunt supuse dezinfecţiei şi dezinsecţiei.

www.realitatea.net

Verifica si

ÎN SFÂRȘIT, ESTE LĂMURIT MISTERUL ZONELOR METROPOLITANE! UNDE NU AI NEVOIE DE DECLARAȚIA SCRISĂ?

Pentru că nu era foarte clar care sunt zonele metropolitane în interiorul cărora nu este …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.