vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎNSCRIERILE PENTRU CROSUL TRANSFRONTALIER, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

ÎNSCRIERILE PENTRU CROSUL TRANSFRONTALIER, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

Au mai rămas trei zile în care se mai pot face înscrieri la ediția 2018 a crosului transfrontalier Free Spirit Giurgiu-Ruse, competiție programată în data de 29 septembrie.

Potrivit siteului oficial, competiția transfrontalieră constă într-un cros pe distanța de 15 kilometri, startul fiind dat la Turnul cu Ceas, din Giurgiu, iar finishul – în Piața Libertărții din Ruse.

Cu 5 zile înaintea finalului înscrierilor, la competiție se înscriseseră 169 de participanți, cea mai mare parte – 121 – fiind bărbați.

Cei mai mulți atleți dornici să participe la crosul transfrontalier vin din Bulgaria – 88; din România s-au înscris 73 de atleți, iar restul vin din Austria, Portugalia, Serbia și Anglia

Ca și la celelalte ediții, competiția se va desfășura pe grupe de vârstă: peste 18 ani, peste 40 de ani și peste 50 de ani, pentru fiecare categorie urmând a fi acordate premii în bani.

Cele mai mari sunt cele acordate la categoria ”peste 18 ani”, unde locul I este recompensat cu 600 de euro, locul II, cu 400 de euro, iar locul al treilea, cu 300 de euro, premii urmând a fi acordate până la ocupantul locului X.

La celelate categorii de vârstă – peste 40 și peste 50 de ani – se vor acorda premii doar pentru ocupanții locurilor I-III, sumele pornind de la 150 euro  (locul I). Locul II va fi recompensat cu 100 de euro, iar cel de-al treilea, cu 50 de euro.

Înscrierile se mai pot face până pe 15 septembrie, iar taxa de participare este de 10 euro.

Verifica si

INCENDIU DE PROPORȚII ȘI MUNIȚIE NEEXPLODATĂ ÎN PĂDUREA DE LA MIHAI BRAVU – SCENARIUL UNUI EXERCIȚIU ISU

Folosirea focului deschis în pădure sau pe terenurile agricole, fără respectarea prevederilor legale și adoptarea …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.