joi , 21 noiembrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / DIN NOU, SCANDAL LA CLEJANI

DIN NOU, SCANDAL LA CLEJANI

Sunt, deja, de notorietate scandalurile izbucnite, periodic între clanurile de romi din comuna Clejani, scandaluri care – se pare – nu mai pot fi ținute în frâu.

Povestea este veche, însă, un timp, situația a fost ținută sub control de fostul șef de post. Odată cu mutarea sa din sat – ca urmare a unor metode nu tocmai ortodoxe ale fostei conduceri de la Poliția Giurgiu – ”combatanții” s-au dezlănțuit, iar prezența ”mascaților” în Clejani a devenit un peisaj obișnuit, pentru că, periodic, conflictul – violent – reizbucnește.

Așa se întâmplă și în aceste zile, când pe străzile comunei au apărut iarăși forțe importante ale Poliției și Jandarmeriei, ca urmare a unui nou scandal între clanurile de romi.

Se pare că, deocamdată, s-a reușit aplanarea conflictului, însă, probabil, dacă ar fi fost luate măsuri la timp, nu s-ar mai fi ajuns aici.

Așteptăm acum detalii și reacții de la noua conducere a Poliției Giurgiu. Și avem speranța că noul inspector șef – stabilit, de această dată, prin concurs, și nu prin nesfârșite împuterniciri și detașări – va da dovadă de profesionalism și va reuși să stingă – odată pentru totdeauna – acest focar de scandal din Clejani.

Verifica si

CUM ”PREGĂTEȘTE” PSD ALEGERILE DE DUMINICĂ LA GIURGIU? CU… ADEVERINȚE MEDICALE PENTRU URNA MOBILĂ!

Turism electoral, liste suplimentare, urna mobilă… niciuna din aceste metode disperate de a câștiga alegerile …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.