duminică , 29 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ABSOLVENȚII PROMOȚIEI 2018 – INVITAȚI LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

ABSOLVENȚII PROMOȚIEI 2018 – INVITAȚI LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu va organiza în data de 19 octombrie 2018 (Vineri), ora 9:00, ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”. Evenimentul va avea loc la Restaurant Dana V in Giurgiu si la sediul Bibliotecii Orasenesti in Bolintin Vale.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă, au șansa de a intra pe piața muncii la bursa locurilor de muncă destinată lor.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Agenţii economici interesaţi să recruteze personal din rândul persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă sunt invitaţi să participe la bursa organizată de A.J.O.F.M. GIURGIU.

Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta la  tel./fax: +40 246 230 613 Giurgiu sau tel.: +40 246 271 066 Bolintin Vale sau e-mail: ajofm@gr.anofm.ro.

AJOFM GIURGIU

Verifica si

BANI PENTRU TABLETE, MĂȘTI ȘI DEZINFECTANȚI ÎN JUDEȚUL GIURGIU

În cadrul Programului național ”Școala de acasă”, Ministerul Educației și Cercetării a repartizat pentru județul …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.