luni , 30 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Cultură / ALTFEL DE CURSURI LA TEATRUL ”TUDOR VIANU”

ALTFEL DE CURSURI LA TEATRUL ”TUDOR VIANU”

Cursurile de actorie susținute, în stagiunea trecută, de actorii Teatrului ”Tudor Vianu” s-au bucurat de succes. În această nouă stagiune, însă, cursurile vor fi diferite – anunță reprezentanții Teatrului:

”După cum am anunțat încă de la sfârșitul stagiunii trecute, cursurile susținute de actorii noștri își schimbă formatul.

Astfel, ele vor deveni, începând cu stagiunea curentă, Cursuri educaționale și de dezvoltare personală susținute în formatul ”performing”.

Participarea la aceste cursuri se va face fără vreun test prealabil pentru cursanții anului I sau a celor sub 12 ani și pe baza unui test de aptitudini asumate pentru cei care au fost elevii noștri în anul/anii trecuți.

Taxa de participare la acest curs este de 10 RON/oră (excepție făcând cursanții care reprezintă cazuri sociale, discutate și aprobate de conducerea instituției), iar înscrierea se poate face în perioada 15 – 31 octombrie, la secretariatul teatrului.

Actele necesare – certificatul de naștere/buletinul și o cerere-tip, completată pe loc. De precizat că, începând din acest an, la înscriere, participanții vor putea completa o listă cu opțiunile de profesori din portofoliul actorilor activi care și-au afirmat disponibilitatea în acest sens.

Vă așteptăm cu drag!”

Verifica si

BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ, REDESCHISĂ DIN 28 MAI, ÎN CONDIȚII SPECIALE

Începând cu data de 28 mai 2020, Biblioteca Județeană „I. A. Bassarabescu”          Giurgiu își reia, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.