duminică , 16 iunie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / SCHIMBĂRI ÎN CONDUCEREA JANDARMERIEI GIURGIU

SCHIMBĂRI ÎN CONDUCEREA JANDARMERIEI GIURGIU

În următoarele 6 luni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu îl va avea ca prim adjunct pe colonelul Radu Valentin Marius. Ofițerul, împuternicit să îndeplinească atribuțiile acestei funcții, provine din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și va coordona misiunile de ordine publică, de pază și protecție instituțională.

Colonelul Radu Valentin Marius are 46 de ani, a absolvit Academia de Poliție  “Alexandru Ioan Cuza” din București și cursuri postuniversitare în domeniul ordinii publice și criminalisticii.

De-a lungul carierei militare acesta a ocupat mai multe funcții în specialități precum cooperare interinstituțională, cercetare-documentare și ordine publică.

La prima întâlnire cu personalul inspectoratului, acesta a precizat că împreună cu inspectorul şef şi cu celelalte cadre din conducere formează o echipă managerială care îşi propune să reprezinte Jandarmeria Română ca o instituţie sigură şi credibilă, aflată în slujba legii şi a cetăţeanului.

De asemenea acesta a asigurat întreg colectivul de sprijinul necesar, astfel încât misiunile să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar cetățenii județului să fie în siguranță la toate manifestările desfășurate în spațiul public.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL IJJ GIURGIU

Verifica si

CÂŢI GIURGIUVENI AU MERS DUMINICĂ LA URNE?

La ora 21, secţiile de vot s-au închis, iar primele statistici oficiale vizează – evident- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.