joi , 2 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ÎN AREST, PENTRU 60 DE PACHETE DE ȚIGĂRI…DE CONTRABANDĂ!

ÎN AREST, PENTRU 60 DE PACHETE DE ȚIGĂRI…DE CONTRABANDĂ!

În ziua de 11 octombrie 2018, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, au surprins în flagrant un tânăr de 28 ani, în timp ce transporta cantitatea de 60 pachete țigarete, fără banderolă de marcaj, despre care există suspiciunea că provin din contrabandă.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit existența unei rețele de comercializare a țigărilor provenite din contrabandă, formată din trei persoane.

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a emis 2 mandate de percheziție domiciliară, la două locații de pe raza municipiului Giurgiu.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate, la domiciliile acestora au fost găsite mai multe cantități de țigarete de diferite mărci, care provin din săvârșirea infracțiunii de contrabandă, luându-se măsura confiscării acestora.

Față de persoanele în cauză, au fost propuse măsuri preventive, iar la data de 23 octombrie a.c., s-a dispus arestarea preventivă a uneia dintre acestea, de către Tribunalul Giurgiu, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Giurgiu- anunță Poliția Giurgiu, într-un comunicat de presă.

 

 

Verifica si

O TÂNĂRĂ DIN HERĂŞTI UCISĂ DE CONCUBIN, DIN GELOZIE

În după-amiază zilei de 2 iunie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.