vineri , 23 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / SĂRBĂTOARE SPECIALĂ LA JANDARMI, DE ZIUA PATRONILOR SPIRITUALI AI ARMEI

SĂRBĂTOARE SPECIALĂ LA JANDARMI, DE ZIUA PATRONILOR SPIRITUALI AI ARMEI

Lansate oficial ieri seară la Teatrul „Tudor Vianu”, volumele scrise de cpt. (r) Sîrbu Dorel au fost oferite astăzi colegilor jandarmi. Ziua aceasta a fost aleasă în mod special pentru că jandarmii sărbătoresc patronii spirituali ai Armei, fiind momentul potrivit pentru un eveniment cultural. 

Acțiunea a avut loc la sediul inspectoratului, unde ofițerul și-a desfășurat activitatea timp de 15 ani.

Foștii colegi l-au întâmpinat cu emoție și l-au felicitat pentru această nouă lansare de carte. La final toți au primit câte un exemplar din volumele „Serioase … și nu prea” și „Cărticica mea”, care întregesc colecția jandarmilor.

De fiecare dată colegii i-au susținut demersurile literare și l-au încurajat, pentru că dincolo de tragedia care l-a ținut departe de cariera militară există spiritul camaraderesc, unitatea și sprijinul necondiționat.

Pentru cpt. (r) Sîrbu Dorel această dublă lansare de carte a fost o reușită, după ce în anul 2015 a lansat “Rondeluri și alte poezii”, iar în 2017 volumul de epigrame “Înțepături amestecate”.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Verifica si

MIGRANT ILEGAL, ASCUNS PRINTRE PROFILE METALICE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascuns într-un …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.