marți , 24 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VIN SĂRBĂTORILE, ÎNCEP GESTURILE UMANITARE

VIN SĂRBĂTORILE, ÎNCEP GESTURILE UMANITARE

De ani de zile, este o tradiție ca, în preajma sărbătorilor de iarnă și de Paște, diverse organizații, dar și persoane fizice, să facă vizite și cadouri giurgiuvenilor loviți de soartă. De regulă, este vorba de oameni care trăiesc în centre speciale (case de copii, cămine de bătrâni, centre de primire pentru oamenii străzii).

Un prim astfel de gest a fost, deja, înregistrat la Giurgiu, mai exact la Centrul de Primire al Direcției de Asistență Socială, acolo unde joi au poposit tinerii social-democrați.

Ei au postat un mesaj despre această acțiune:

”Tineretul social democrat a desfășurat astăzi o acțiune la sediul direcției de asistență socială, pentru oameni ai străzii care sunt adăpostiți aici pe timp de iarnă.

Echipa TSD a discutat în prealabil cu personalul direcției, despre lucrurile de care beneficiarii centrului au nevoie, și astăzi au donat cele necesare pentru persoanele care sunt acum în centru, dar și pentru cei care le vor mai calca pragul în această iarnă.

În momentul actual sunt adăpostite 14 persoane, femei și bărbați cu vârste peste 18 ani, iar capacitatea maximă a centrului este de 25 de persoane.

Ne dorim prin această acțiune să fim un exemplu și încurajam cetățenii la astfel de gesturi !”

Verifica si

CENTRU DE EXCELENȚĂ PENTRU ELEVII DIN JUDEȚUL GIURGIU

Inspectoratul Școlsr Județean anunță că, prin Ordinul Ministerului Educației și Cercetării, s-a aprobat  înființarea Centrului de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.