sâmbătă , 25 ianuarie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / ”GLADIATORII” GIURGIUVENI ”PRIND ARIPI”, IAR FOTBALUL AMERICAN DEVINE TOT MAI POPULAR LA GIURGIU

”GLADIATORII” GIURGIUVENI ”PRIND ARIPI”, IAR FOTBALUL AMERICAN DEVINE TOT MAI POPULAR LA GIURGIU

A pornit dintr-o pasiune ce a unit cîțiva tineri și acum a devenit un proiect în plin avânt. Este vorba despre echipa de fotbal american Giurgiu Gladiators, care are planuri mari pentru anul viitor.

Care sunt aceste planuri?

”Chiar dacă suntem la final de an 2018, vestile bune nu prisosesc să vină pentru noi. Proiectul „Giurgiu Gladiators” dorește să se dezvolte si o face rapid.

Cu ambiții mari în viitorul apropiat de promovare a acestui sport atât la nivel local, cât și național, dar și având dorința de implicare în cât mai multe proiecte. Unul este aproape realizat.

Mai exact, participarea in Liga Nationala de Flag Football, ce va consta in participarea la minim 4 turnee distincte în diferite orase in perioada martie-iunie 2019.

Al doilea obiectiv este și mai spectaculos, dar pentru asta trebuie sa ne marim considerabil lotul. Acesta constă în participarea la prima ediție a Ligii Naționale de FA 8vs8 (varianta contact, cunoscuta in SUA drept Arena Football) organizată de către Federația Română de Fotbal American, tot în sistemul de minim 4 turnee de 1zi disputate atât la Bucuresti cât si la Giurgiu.

Avem promis suportul tehnic venit din partea unei echipe de tradiție din Capitală, care dorește dezvoltarea acestui fenomen sportiv în România. Dacă există băieți interesați să descopere tainele acestui sport antrenant la noi in oras, dar și din imprejurimi (nu avem criterii de selecție, vârstă, statură, greutate), îi rugăm să ne contacteze pe pagina noastra de Facebook -> „Giurgiu Gladiators American Football”, la sectiunea „mesaje”, sau telefonic la numarul(+40737502233)

Tot în anul 2019 dorim înființarea unor grupe de juniori, mixte, pentru ramura de flag football, existând deja în școlile din oraș clase de rugby tag, similar flag-ului. Vă așteptăm alături de noi la mișcare, într-un sport încă nou în România.”

Verifica si

ASTRA UMILEŞTE FCSB ŞI AJUNGE PE LOCUL II

Astra Giurgiu s-a impus, sâmbătă, în fața FCSB-ului cu scorul de 3-1, în etapa 17 …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.