marți , 7 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ȘI TOTUȘI, N-AM SCĂPAT! INDOLENȚA AUTORITĂȚILOR EXTINDE, DIN NOU, FOCARELE DE PESTĂ PORCINĂ!

ȘI TOTUȘI, N-AM SCĂPAT! INDOLENȚA AUTORITĂȚILOR EXTINDE, DIN NOU, FOCARELE DE PESTĂ PORCINĂ!

Dacă, la începutul anului, ne bucuram că autoritățile anunțau, oficial, închiderea mai multor focare de pestă porcină și finalul extinderii bolii în județ, la nicio săptămână, aceleași autorități vin și anunță – tot oficial – că au apărut noi focare de boală.

De data aceasta, este vorba despre patru mistreți găsiți morți pe un fond de vânătoare din Isvoarele, porci care, după analiza laboratorului autorizat din Capitală, s-au dovedit a avea pestă porcină.

DSV spune că este vorba despre cel de-al 15-lea caz de pestă porcină africană confirmată la mistreți în județul Giurgiu, în 3 fonduri de vânătoare.

Așadar, suntem departe de a ne bucura că am scăpat de pestă, iar situația se datorează, în exclusivitate, indolenței autorităților responsabile – Prefectura și DSV-ul – care, deși se laudă prin conferințe de presă și comunicate că au situația sub control, sunt departe de asta…

Iar afirmația de mai sus poate fi dovedită cu probe – documente oficiale – ce arată că cele două instituții sunt direct răspunzătoare de extinderea pestei porcine în județul Giurgiu.

Verifica si

O TÂNĂRĂ DIN HERĂŞTI UCISĂ DE CONCUBIN, DIN GELOZIE

În după-amiază zilei de 2 iunie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.