duminică , 16 iunie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN CARTIERUL TINERETULUI

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN CARTIERUL TINERETULUI

Este vorba despre cadavrul unui bărbat de 66 de ani, găsit de pompieri. Totul a pornit de la un apel la 112, prin care se solicita ajutorul pompierilor pentru a intra într-un apartament din cartierul Tineretului, apel primit în jurul orei 14.30.

Pompierii de la Detașamentul Giurgiu au venit la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o mașină de descarcerare. Apelul primit venise din partea fiicei proprietarului apatamentului (situat la etajul 2), care, știindu-și tatăl bolnav, cu afecțiuni cronice și neputând lua legătura cu acesta, a decis să ceară ajutorul pompierilor.

Aceștia au intrat pe unul din geamurile apartamentului, folosind scara culisabilă, și au descoperit că bărbatul era decedat. Au facilitat accesul echipajului de pe Ambulanță, dar, din păcate, nu s-a mai putut face njmic.

Iar la mai puțin de trei ore, aceiași pompieri ai Detașamentului Giurgiu reveneau în cartierul Tineretului, tot pentru o persoană blocată într-un apartament, de data aceasta, la etajul I. Și în acest caz, pompierii au intrat pe geam, cu o scară culisabilă și, din fericire, de această dată, persoana blocată în casă – tot un bărbat – a fost găsită conștientă, fiind preluată de medicii de pe Ambulanță.

Verifica si

CÂŢI GIURGIUVENI AU MERS DUMINICĂ LA URNE?

La ora 21, secţiile de vot s-au închis, iar primele statistici oficiale vizează – evident- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.