duminică , 16 iunie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / WEEK-END ”ÎNFLĂCĂRAT” PENTRU POMPIERI

WEEK-END ”ÎNFLĂCĂRAT” PENTRU POMPIERI

Nici sfârșitul săptămânii trecute nu a fost unul liniștit pentru pompierii giurgiuveni, care nu au dus lipsă de intervenții.

Cele mai importante au fost cele ale Detașamentului Bolintin Deal și ale pompierilor de la Giurgiu.

Primii care au intrat în acțiune au fost pompierii de la Bolintin, solicitați, sâmbătă noapte, aproape de miezul nopții, la un incendiu în Bolintin Vale, unde a luat foc o bucătărie, care, până la intervenția salvatorilor, a ars, odată cu toate bunurile din interior, precum și cu circa 70 d metri pătrați din acoperiș.

Duminică a fost rîndul pompierilor de la Detașamentul Giurgiu să intervină. Ei au fost solicitați la un incendiu izbucnit în centrul orașului, la un apartament din blocul în care, la parter, funcționează magazinul Sigma.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 19, și, potrivit pompierilor, la sosirea echipajelor ,2 persoane (bărbat-95 ani și femeie-71 ani) erau surprinse in apartamentul incendiat.

S-a acționat pentru evacuarea acestora si predarea lor către echipajele SAJ Giurgiu, concomitent cu acțiunea de localizare și lichidare a incendiului.

Victimele au fost transportate la UPU Giurgiu conștiente. Detasamentul de Pompieri Giurgiu a acționat cu 2 autospeciale de stins incendii cu apa și spuma, o descarcerare și o autoplatforma pentru salvări de la înălțime.

Potrivit primelor concluzii de la fața locului, cauza incendiului a fost o țigară aprinsă, lăsată în apropierea unor materiale combustibile.

Apartamentul a fost distrus, iar cele două persoane salvate de pompieri au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

 

Verifica si

20 IUNIE – ZI FĂRĂ TAXE PE PODUL GIURGIU-RUSE

“Ziua Podului” – 20 iunie – determină autorităţile să suspende plata taxei de trecere a …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.