marți , 20 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / N-AU SCĂPAT! EVAZIUNE FISCALĂ, DOVEDITĂ DUPĂ CINCI ANI

N-AU SCĂPAT! EVAZIUNE FISCALĂ, DOVEDITĂ DUPĂ CINCI ANI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat de 34 de ani, din comuna Vidra, județul Giurgiu, a unei tinere de 24 de ani, din aceeași localitate și a unei societăți cu domiciliul social și fiscal în comuna Vărăști, județul Giurgiu.

Astfel, în perioada 01.01.2014-30.06.2014, bărbatul, în calitate de administrator de fapt al unei societăți, a dispus înregistrarea în actele de evidență contabilă și declarațiile fiscale de cheltuieli nereale privind achiziția de bunuri (deșeuri reciclabile) de la mai multe societăți comerciale, prin mai multe acte materiale comise în baza unei rezoluții infracționale, prejudiciind bugetul general consolidat cu suma totală de 16.524.207 lei.

De asemenea, tânără de 24 de ani, în calitate de asociat unic și administrator de drept al aceleiași societăți, a declarat fictiv organelor fiscale sediul social din comuna Vărăști, județul Giurgiu, cât și punctul de lucru din comuna Vidra, județul Ilfov, în scopul sustragerii de la efectuarea verificărilor financiare și fiscale, faptele având drept consecință prejudicierea bugetului general consolidat cu suma totală de 16.524.207 lei.

Totodată, s-a constatat că societatea respectivă, cu domiciliul social și fiscal în comuna Vărăști, județul Giurgiu, în perioada 01.01.2014-30.06.2014, în actele de evidență contabilă și declarațiile fiscale, au fost înregistrate cheltuieli nereale privind achiziția de bunuri (deșeuri reciclabile) de la alte societăți, prejudiciind bugetul general consolidat cu suma totală de 16.524.207 lei.

În cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a confirmat la data de 14.01.2019 efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cele două persoane și societatea comercială, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Verifica si

A ÎNCEPUT PERIOADA DEPUNERII CERERILOR PENTRU AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE

Giurgiuvenii ale căror venituri nu depășesc 750 lei/membru de familie pot depune cereri pentru ajutoarele …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.