joi , 6 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PREMIAȚI PENTRU ”NUNTA DE AUR”

PREMIAȚI PENTRU ”NUNTA DE AUR”

Primăria Giurgiu continuă, și în acest an, tradiția premierii cuplurilor ce au împlinit 50 de ani de căsnicie, astfel că joi a avut loc o nouă astfel de ceremonie, despre care reprezentanții instituției precizează:

”Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială a premiat, astăzi 17 ianuarie, 23 de cupluri de giurgiuveni care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Evenimentul s-a desfășurat în sala de Consiliu Local, cuplurile prezente fiind premiate cu suma de 500 de lei și cu o diplomă de merit.

”Vreau să vă mulțumesc, în primul rând, că ați depus efortul de a ne onora cu prezența și să vă felicit în numele domnului primar Nicolae Barbu și al meu personal pentru faptul că ați reușit să ajungeți să sărbătoriți Nunta de Aur”, le-a declarat celor prezenți Viorica Bănescu, directorul executiv DAS.

Câteva cupluri prezente în sală au fost întrebate de presa locală care este secretul trăiniciei unei căsnicii, majoritatea fiind de părere că respectul, încrederea și dragostea sunt principalele ”ingrediente” pentru o căsnicie de lungă durată.

Ca de fiecare dată, cei care nu au putut ajunge la eveniment, vor intra în posesia premiilor și a diplomelor prin intermediul reprezentanților Direcției de Asistență Socială.”

Verifica si

CIRCULAŢIE ÎNGREUNATĂ ÎN GIRATORIUL DE LA KAUFLAND

În cadrul proiectului ”Dezvoltarea sistemului de transport în cadrul Euroregiunii Ruse-Giurgiu, pentru o mai bună …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.