miercuri , 30 septembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / A DISPĂRUT DE MAI BINE DE DOUĂ LUNI! NIMENI NU ȘTIE NIMIC DE EL…

A DISPĂRUT DE MAI BINE DE DOUĂ LUNI! NIMENI NU ȘTIE NIMIC DE EL…

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu fac apel la cetățeni să îi anunțe dacă au informații cu privire la o persoană din satul Cucuruzu, comuna Răsuceni, județul Giurgiu, dispărută voluntar de la domiciliu la data de 13.11.2018.

BOTEA ION, de 51 ani, născut în comuna Răsuceni, județul Giurgiu, a dispărut la data de 13.11.2018, în jurul orei 15.00, când a părăsit domiciliul din satul Cucuruzu, comuna Răsuceni, județul Giurgiu, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia. Bărbatul a mai plecat în trecut de la domiciliu de mai multe ori, ultima dată fiind găsit în zona haltei CFR Oncești.

SEMNALMENTE: înălțime 180 cm., 50 kg, ochi verzi, corpolență slabă, barbă mare, pe suprafața mâinilor prezenta mai multe tatuaje, cât și pe coapsa piciorului stâng. La data plecării purta un hanorac de culoare gri, pantaloni trening culoare negru cu dungi albe, ghete și fes de culoare neagră.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.

Verifica si

ÎNCĂ UN DEŢINUT GĂSIT MORT ÎN PENITENCIARUL GIURGIU. AL TREILEA, ÎN ULTIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

Poliţiştii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un deţinut în vârstă …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.