miercuri , 21 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ȘI TOTUȘI… POLIȚIA EXISTĂ, LUCREAZĂ ȘI ARE ȘI REZULTATE, LA GIURGIU!

ȘI TOTUȘI… POLIȚIA EXISTĂ, LUCREAZĂ ȘI ARE ȘI REZULTATE, LA GIURGIU!

…Și asta, contrar afirmațiilor și acuzațiilor aduse, cu doar câteva zile în urmă, de ministrul Ecpnomiei – liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău – care se arăta extrem de nemulțumit de activitatea Poliției Giurgiu și- mai ales – a noii conduceri a instituției.

Ei bine, polițiștii giurgiuveni țin să-l contrazică pe Bădălău și nu cu vorbe, ci cu fapte…

Iar un exemplu este acțiunea de marți dimineață:

” Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu efectuează în această dimineață , 12 percheziții în trei județe în Giurgiu, Ilfov și Olt la sediul unor societăți comerciale și la domiciliul unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, prejudiciul este estimat la 2 milioane de euro.

Astăzi, 22 ianuarie a.c., polițiștii fac cercetări într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și Inspectoratul de Poliție Județean Olt, pun în executare un număr de 12 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Giurgiu, Olt și Ilfov, la sediul a șase societăți comerciale și la domiciliul a șase persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile.

La finalizarea perchezițiilor, patru persoane au fost conduse în vederea audierilor, la sediul Inspectoratului de Politie Județean Giurgiu, în baza unor mandate de aducere.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov și Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt.”

Așadar, avem Poliție, aceasta lucrează și are și rezultate concrete… asta, dacă vrei să vezi și să auzi… Oricum, este inexplicabil (și inacceptabil) faptul că un demnitar acuză și terfelește o instituție a statului în România.

Verifica si

INCENDIAR: FRATELE UNUI CANDIDAT PSD – LIDER AL UNEI GRUPĂRI DE SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE!

Un caz complex a fost soluționat, zilele acestea, de polițiștii din Capitală, care au reușit …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.