vineri , 3 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Economie / FRUCTELE DE MARE – TOT MAI ATRĂGĂTOARE PENTRU GIURGIUVENI

FRUCTELE DE MARE – TOT MAI ATRĂGĂTOARE PENTRU GIURGIUVENI

Deschis la sfârșitul lunii noiembrie, depozitul de fructe de mare amenajat în incinta Pieței de Pește (Aleea Plantelor) are tot mai mare succes la giurgiuveni.

Dacă, inițial, puțini erau cei care dădeau șanse de reușită unei asemenea afaceri la Giurgiu, pe parcurs, cumpărătorii sunt tot mai numeroși, demonstrând că giurgiuvenii au început să ”prindă gustul” fructelor de mare.

Asta, și după evenimentele (târgurile) organizate la Giurgiu (ca, de altfel, în întreaga țară).

Iar faptul că giurgiuvenii trec tot mai des pragul acestui depozit nu e de mirare, dat fiind faptul că aici se poate găsi, zilnic, marfă proaspătă, la prețuri accesibile (prețuri de importator).

De altfel, deviza depozitului de la Giurgiu este ”Calitate și prețuri mici”, deviză pusă în practică cu succes, mai ales că vorbim despre  singurul importator direct de fructe de mare, marca PESCANOVA,

Așadar, o gamă largă de fructe de mare și pește, proaspete, la prețuri accesibile – aceasta este oferta Depozitului de fructe de mare de la Giurgiu, un proiect marca Taverna Racilor și Paul`s Seafood.

Ar mai fi de spus că depozitul este deschis zilnic, între orele 10 și 18.

Verifica si

REȚEA DE TRAFIC DE MINORI, DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIA GIURGIU

În urma a 8 percheziții efectuate în Giurgiu, a fost destructurată o grupare infracțională bănuită …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.