luni , 1 iunie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / NAVĂ PENTRU AGREMENT ȘI ACOSTARE PE CANALUL ”SF. GHEORGHE”

NAVĂ PENTRU AGREMENT ȘI ACOSTARE PE CANALUL ”SF. GHEORGHE”

Proiectul “Amenajare spațiu servicii agrement pe Canalul Sf. Gheorghe”, ce vizează ancorarea la malul Canalului Sf. Gheorghe/Plantelor a unei nave ponton pentru servicii de agrement și acostare, va fi depus spre finanțare în scurt timp.

Astăzi, 28 ianuarie, în ședința extraordinară a Consiliului Local au fost aprobate documentația tehnico-economică (faza SF/DALI) și principalii indicatori tehnico-economici, precum și depunerea cererii de finanțare, iar în următoarea perioadă va fi depusă la minister întreaga documentație a proiectului, în cadrul Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de aprox. 3,75 mil. lei, din care contribuția proprie a UAT Municipiul Giurgiu este de 1,65 mil. lei.

Obiectivul proiectului va fi realizat prin amenajarea unui spațiu pentru servicii și/sau agrement  pentru pescari/turiști, respectiv ancorarea la malul Canalului Sf. Gheorghe/Plantelor a unei nave aflate în proprietatea Municipiului Giurgiu, care va fi modernizată, recompartimentată, astfel încât să se creeze noi spații funcționale cum ar fi: sală de așteptare pentru pescarii/turiștii care se vor îmbarca pe alte nave ce efectuează curse în zona navigabilă de pe raza orașului Giurgiu, o sală de evenimente multufuncțională și alte spații.

Construcția navei ce urmează a fi refuncționalizată a început în anul 2005, conform unui proiect avizat de Autoritatea Navală Română – informează Primăria Giurgiu.

Verifica si

ATENȚIE, ȘOFERI: STRADA 1 DECEMBRIE (OINAC) – ÎNCHISĂ JOI ȘI VINERI

Având în vedere lucrările de frezare ce vor fi efectuate pe strada 1 Decembrie, în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.