sâmbătă , 27 februarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / NU VA MAI FI NEVOIE DE DEPUNEREA DECLARAȚIILOR PENTRU TAXA DE HABITAT! SE IAU ÎN CONSIDERARE CELE ANTERIOARE

NU VA MAI FI NEVOIE DE DEPUNEREA DECLARAȚIILOR PENTRU TAXA DE HABITAT! SE IAU ÎN CONSIDERARE CELE ANTERIOARE

Este decizia ce urmează a fi luată de consilierii locali, într-o nouă ședință extraordinară, convocată luni.

După ce s-a anunțat că declarațiile pentru taxa de habitat se depun începând cu data de 15 februarie și că, dacă aceste declarații nu se depun, giurgiuvenii vor fi taxați, automat, la 4 persoane pe locuință, mulți au înțeles că 15 februarie era SINGURA zi în care se puteau depune declarațiile, în caz contrar, taxarea urmând a fi făcută la 4 persoane.

Acesta a fost, se pare, motivul pentru care peste 1.000 de giurgiuveni s-au prezentat vineri la ghișeele DITL pentru a depune declarațiile, speriați că vor plăti pentru 4 persoane, chiar dacă în locuință sunt mai puțini…

Cum, într-adevăr, situația era incertă, consilierii locali au fost convocați luni într-o nouă ședință în care – potrivit unor surse oficiale – se va stabili că nu mai este nevoie de depunerea unor noi declarații, impunerea făcându-se pe baza declațaiilor depune anterior (în perioada în  care s-a mai plătit această taxă la DITL).

Trebuie, însă, să se prezinte la DITL giurgiuvenii cărora, între timp, li s-a schimbat situația, adică cei care au mai mulți sau mai puțini membri în locuință, comparativ cu declarația anterioară.

Pentru cei care nu au astfel de situații, se va lua în considerare vechea declarație dată la momentul instituirii taxei de habitat, adică în 2015.

Decizia aparține consilierilor locali, însă este de așteptat ca această hotărâre să fie aprobată, scutind, astfel, giurgiuvenii de noi drumuri și cozi la casieriile DITL, pentru depunerea declarațiilor.

Verifica si

CUM SE CIRCULĂ PE DRUMURILE DIN JUDEȚ?

Răspunsul vine de la reprezentanții Consiliului Județean, care anunță, miercuri, la ora 11.30: ”Consiliul Județean …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.