vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / PREFECTUL DE GIURGIU SAU…”CINE SE SCUZĂ, SE ACUZĂ!”

PREFECTUL DE GIURGIU SAU…”CINE SE SCUZĂ, SE ACUZĂ!”

Interviul – sau, mai degrabă, monologul – prefectei de Giurgiu, Adriana Puțaru difuzat luni de postul România TV este, deja, viral în mediul virtual din Giurgiu. Prefecta se plânge de mama focului că este ”persecutată” de Poliție.

De unde a pornit totul? De la o întâmplare tratată, inițial, ca o știre de can-can, în care nu s-a precizat numele ”eroilor”, dar care, chiar din cauza importanței pe care i-a dat-o protagonista, a devenit publică.

Despre ce este vorba, concret? La începutul lunii, mai exact marţi, 5 februarie, în jurul orei 12:00, doamna prefect s-a deplasat cu un autoturism Dacia Logan înmatriculat cu numere de Buzău  pe raza comunei Ghimpaţi staţionând în zona unei ferme dezafectate.

Numai că, tot în zonă, mai era staţionat şi un Porsche Cayenne de culoare neagră, o mașină în care prefecta era găsită, ulterior, de Poliție, împreună cu proprietarul acestuia.

Ce căuta Poliția acolo? Răspundea unui apel telefonic la 112 prin care se anunţa că în zona respectivă s-au tras focuri de armă şi polițiștii au acţionat în consecinţă.

Deși nicăieri nu a fost menționat vreodată numele prefectei în această ”telenovelă”, demnitarul giurgiuvean pare a se acuza singur! Asta pentru că, probabil speriată de faptul că a fost surprinsă de Poliție,  prefecta reacționează și face o plângere către Ministerul de Interne, în care reclamă faptul că i-ar fi fost percheziționată mașina…

Numai că, prin această plângere, ca și rin interviul-monolog de la RTV, prefecta nu face altceva decât să facă publică întreaga ”tărășenie”, demonstrând perfect zicală ”Cine se scuză, se acuză”.

Ce sens avea acea plângere la Ministerul de Interne? De ce iese public prefecta să se plângă de ”persecuția” Poliției din Giurgiu?

Răspunsul este clar: totul este încă o încercare disperată de a schimba șeful Poliției Giurgiu, care, spre deosebire de predecesorul său, refuză să ”percuteze” la comenzi politice și nu le face pe plac mai-marilor județului…

 

Verifica si

PRIMAR LIBERAL AMENINȚAT CĂ VA FI OMORÂT CU O COASĂ, SUB PRIVIRILE BINEVOITOARE ALE POLIȚIEI (VIDEO)

Seara de Înviere a fost una foarte agitată în Vedea, mai exact în centrul localității, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.