vineri , 27 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VÂNTUL ÎNCEPE SĂ CREEZE PROBLEME ÎN JUDEȚ

VÂNTUL ÎNCEPE SĂ CREEZE PROBLEME ÎN JUDEȚ

Codul galben de vreme rea intrat în vigoare vineri după-amiază a adus vânt puternic la Giurgiu, iar urmările nu au întârziat să apară.

Astfel, după ora 19.30, în doar trei minute, pompierii au fost solicitați la trei intervenții, toate cauzate de vântul puternic.

Prima astfel de intervenție a fost la ora 19.35, când pompierii de la Detașamentul Bolintin au degajat crengile căzute pe carosabil în pădurea Malu Spart, pe DJ 601.

Două minute mai tîrziu, o altă intervenție. De data aceasta, este vorba despre un plop căzut pe carosabil care blochează ambele sensuri de mers între localitățile Singureni si Iepuresti pe DJ 411 – intervine Garda Mihailesti cu 1 ASAS si 6 subof. impreuna cu SVSU Iepuresti care e prezent la fata locului cu un utilaje pt degajarea arborelui. Aproape de ora 20.30, carosabilul a fost degajat, iar traficul a fost reluat.

Și, cum vântul suflă cu putere și în municipiu, a fost semnalată apariția unor flame electrice la un stâlp, pe strada Nicolae Grigorescu, ISU anunțând, la rândul său, echipajele ENEL, care au plecat la fața locului pentru remedierea situației.

Cum vântul continuă să bată cu putere (aproape de ora 20.30) este de așteptat să mai apară și alte probleme.

 

Verifica si

O NOUĂ ”ȘARJĂ” DE MĂRFURI CONFISCATE ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit peste 1.152 …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.