vineri , 27 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VINE PRIMĂVARA, ÎNCEPE COȘMARUL PENTRU POMPIERI: INCENDII DE VEGETAȚIE (VIDEO)

VINE PRIMĂVARA, ÎNCEPE COȘMARUL PENTRU POMPIERI: INCENDII DE VEGETAȚIE (VIDEO)

Deși încă nu suntem – nici calendaristic și nici meteorologic – în primăvară, incendiile de vegetație au început, deja, în județ.

Un astfel de eveniment a fost înregistra luni seară, când, puțin după ora 20, la 112 era anunțat un incediu de vegetație uscată, ce se manifesta pe circa 2 hectare, la Ogrezeni.

Pompierii de la Detașamentul Bolintin au intervenit cu trei autospeciale, iar intervenția a fost dificilă, din cauza vântului, ce amenința să extindă focul și la viile și gospodăriile din apropiere, dar și din cauza faptului că terenul era accidentat, accesul autospecialelor până în zona focarelor fiind, practic, imposibil.

Până la urmă, focul a fost stins după aproape o oră și jumătate.

Ulterior, pompierii au anunțat că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza folosirii focului deschis, în spații deschise. Locul unde a avut loc incendiul este o baltă de pescuit care a secat, arzând vegetatia de pe fundul fostei amenajari piscicole, precum si o suprafata de circa 1.000 mp papura.

Pompierii fac, din nou, un apel:

”Nu incendiați terenurile atunci când vântul suflă cu putere pentru că puteți pune în pericol viața și siguranța dumneavoastră și a celorlalți cetățeni!

Atragem atenţia asupra faptului că arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi altor materiale combustibile, fără obţinerea permisului de lucru cu focul şi fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi (depozite, culturi agricole, păduri, plantaţii etc.) constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 2500 lei.”

Verifica si

O NOUĂ ”ȘARJĂ” DE MĂRFURI CONFISCATE ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit peste 1.152 …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.