duminică , 9 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / MINISTRUL RĂZVAN CUC, DIN NOU PE ȘANTIERELE DIN ȚARĂ. PRIMUL AVERTISMENT: ”CINE NU MUNCEȘTE, PLEACĂ ACASĂ”!

MINISTRUL RĂZVAN CUC, DIN NOU PE ȘANTIERELE DIN ȚARĂ. PRIMUL AVERTISMENT: ”CINE NU MUNCEȘTE, PLEACĂ ACASĂ”!

Prezența sa pe șantierele din țară devenise o obișnuință, în timpul mandatului anterior, iar acum, ministrul Răzvan Cuc reia acest ”obicei”. În plus, el promite că vom avea o ”Oră a infrastructurii”, în care va prezenta săptămânal starea autostrăzilor din România:

”Din 18 martie voi da raportul romanilor, saptamanal, despre starea autostrazilor la “Ora infrastructurii”.

Am decis ca fiecare etapa de pe santiere, fiecare nou proiect inceput, precum si alocarile bugetare pentru autostrazi sa fie prezentate, in detaliu, celor care asteapta de multi ani sa circule pe sosele de mare viteza.

Am ales sa petrec acest mandat pe santiere pentru a supraveghea personal modul de desfasurare a lucrarilor. Am inceput, astazi, cu autostrăzile Șebeș-Turda (loturile 1 și 2) și Lugoj-Deva (loturile 3 și 4),acolo unde am discutat cu constructorii despre stadiul lucrarilor si despre problemele pe care le intampina.

Toti cei care muncesc in domeniul infrastructurii vor gasi in mine un partener de dialog si de suport pentru rezolvarea tuturor problemelor pe care le intampina in executarea lucrarilor, dar nu voi ezita, fara urma de regret, sa inchei orice intelegere contractuala care nu respecta conditiile si termenele asumate.

Cine nu munceste pleaca acasa!”

Verifica si

GIURGIUVENII – ÎNDEMNAȚI LA NESUPUNERE ȘI ANARHIE DE UN ALES LOCAL!

Protestele împotriva restricțiilor impuse de autorități au ajuns și la Giurgiu, acolo unde un consilier …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.