marți , 1 decembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / DAN MOTREANU SUNĂ ”ADUNAREA” LA PNL GIURGIU

DAN MOTREANU SUNĂ ”ADUNAREA” LA PNL GIURGIU

Prima zi de martie a marcat prima întâlnire a liberalilor de la municipiu cu noul președinte interimar al filialei județene, Dan Motreanu.

Sala Ateneului Nicolae Bălănescu s-a dovedit neîncăpătoare pentru liberalii din oraș care au venit să afle ce are de spus noul președinte, scopul întâlnirii de vineri fiind o discuție dintre Dan Motreanu și aleșii liberali – consilieri locali municipali și consilieri județeni.

Printre subiectele abordate s-a numărat pregătirea alegerilor europarlamentare, dar și organizarea internă pentru alegerile din anul viitor.

Nu a fost o ședință lungă, întâlnirea durând aproximativ 45 de minute, iar la final Dan Motreanu a precizat un lucru foarte important, în condițiile în care deja se vorbește despre faptul că PNL Giurgiu ar avea, deja, stabilit candidatul pentru Primăria Giurgiu.

Este vorba despre faptul că, la nivel intern, competiția rămâne în continuare deschisă pentru desemnarea candidatului PNL Giurgiu la Primăria Municipiului Giurgiu și pentru pozițiile de consilieri locali municipali și consilieri județeni, dar și pentru funcțiile de parlamentari, Partidul Național Liberal neavând candidați desemnați nici pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu, nici pentru cele de consilieri, în vederea alegerilor locale ce vor avea loc în 2020.

Verifica si

DE CE AU BOICOTAT LIBERALII ȘEDINȚA SENATULUI ȘI CE SCOPURI ASCUNSE AVEA, DE FAPT, PSD?

Explicația vine din partea reprezentanților PNL, care vin cu argumente, într-o postare pe pagina oficială …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.