vineri , 3 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / URMĂRIT GENERAL PENTRU TÂLHĂRIE, A FOST PRINS LA BOLINTIN

URMĂRIT GENERAL PENTRU TÂLHĂRIE, A FOST PRINS LA BOLINTIN

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Bucureşti, urmărit naţional, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţiştii giurgiuveni la domiciliul unei femei din comuna Bolintin Deal, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei numărul 3 Poliţie Rurală Bolintin Vale au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linie de persoane urmărite în comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, ocazie cu care, la domiciliul unei femei din comuna Bolintin Deal, au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Bucureşti, care era urmărit naţional.

Faţă de persoana urmărită, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a emis Sentinţa Penală, pronunţată de Tribunalul Bucureşti, acesta sustrăgându-se de la executarea unei pedepse pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, se arată într-un comunicat de presă emis, miercuri, de IPJ Giurgiu.

Pentru acesta a fost întocmită documentaţia necesară în vederea încarcerării în Centrul de Reeducare Buziaş, judeţul Timiş.

Verifica si

44 DE TESTĂRI COVID, UN SINGUR CAZ CONFIRMAT ÎN ULTIMELE 24 DE ORE ÎN JUDEȚ

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.