miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / GELOZIA, BAT-O VINA! ȘI-A BĂTUT NEVASTA, PENTRU CĂ BĂNUIA CĂ-L ÎNȘEALĂ!

GELOZIA, BAT-O VINA! ȘI-A BĂTUT NEVASTA, PENTRU CĂ BĂNUIA CĂ-L ÎNȘEALĂ!

Pe numele unui bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a lovit soția cu pumnii în zona feței și a corpului din cauză că o bănuiește de infidelitate, ulterior acesta a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Luni 11 martie a.c., ora 09.30, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112  de către o tânără de 31 de ani, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către soț.

Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat că în data de 11 martie a.c., ora 09.00, soțul femeii, un bărbat de 34 de ani, în timp ce se afla la locuința acestora, pe fondul consumului de alcool, și-a lovit soția cu pumnii în zona feței și a corpului din cauză că o bănuiește de infidelitate.

Cu această ocazie a fost emis ordinul de protecție provizoriu împotriva bărbatului care a declarat că în această perioadă se va afla în comuna Cosoba, județul Giurgiu la domiciliul părinților săi .

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În aceeași zi, 11 martie a.c., ora 15.20 polițiștii Secției nr. 3 Politie Rurala Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către aceeași tânără, din comuna Cosoba, județul Giurgiu cu privire la faptul că soțul ei a revenit la domiciliu și a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificată apelanta care a relatat verbal faptul că în jurul orelor 15.00, soțul său a intrat în curtea locuinței și a amenințat-o, deși avea emis ordin de protecție provizoriu.

A fost identificat bărbatul în cauză,  care se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, fiind găsit în curtea locuinței, acesta părăsind domiciliul înainte de plecarea organelor de poliție.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.- anunță Poliția Giurgiu, într-un comunicat de presă.

 

Verifica si

GIURGIUVENI DIN GRUPURI VULNERABILE, BENEFICIARII CELUI MAI RECENT PROIECT LANSAT DE DGASPC

Persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile din șase localități rurale ale județului Giurgiu (Vânătorii Mici, Florești- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.