joi , 22 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / A DAT LOVITURA: A FURAT 10.000 DE EURO DINTR-UN SEIF, DAR N-A APUCAT SĂ SE BUCURE PREA MULT…

A DAT LOVITURA: A FURAT 10.000 DE EURO DINTR-UN SEIF, DAR N-A APUCAT SĂ SE BUCURE PREA MULT…

Un bărbat de 30 de ani este cercetat de polițiști, după ce a pătruns într-o casă de vacanță din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, de unde a sustras 10.000 de euro.

La data de 05.04.2018, ora 20.30, polițiștii Secției Nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din municipiul București cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 10.000 euro din locuința de vacanța din localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu.

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că bărbatul deține o casă de vacanță în localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu, în interiorul căreia, pe un raft, se afla depozitat un seif metalic cu deschidere pe baza de amprentă digitală, unde acesta își ținea banii care i-au fost sustrași.

Marți, 12 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 30 de ani, din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu.

În cauză, cercetările sunt continuate sub îndrumarea procurorului de caz, fiind dispusă  continuarea urmăririi penale față de acesta.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat – anunţă Poliţia Giurgiu, într-un comunicat de presă.

Verifica si

MIGRANT ILEGAL, ASCUNS PRINTRE PROFILE METALICE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascuns într-un …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.