joi , 20 iunie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PATRU TINERI ȘI-UN MOPED – POVESTE ÎNCURCATĂ LA GOSTINU

PATRU TINERI ȘI-UN MOPED – POVESTE ÎNCURCATĂ LA GOSTINU

În urma unui eveniment rutier, 4 tineri sunt cercetați de polițiștii giurgiuveni, după ce un tânăr de 21 de ani, a condus un moped, fără a poseda permis de conducere, pe care i l-a încredințat un prieten, asupra căruia a pierdut controlul, răsturnându-se în afara părții carosabile, ulterior fiind ridicat și ascuns de către prietenii acestuia în spatele unei magazii.

Duminică, 17 martie a.c., în jurul orei 05.00, în comuna Gostinu, județul Giurgiu, un tânăr de 21 de ani, din comuna Gostinu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra acestuia răsturnându-se în afara părții carosabile, autoaccidentându-se.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului, ocazie cu care i-a fost acordat primul ajutor de către trei prieteni cu care se afla la momentul respectiv, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor s-a constatat că mopedul i-a fost  încredințat spre conducere de către proprietarul acestuia, un tânăr de 17 ani, din comuna Gostinu, județul Giurgiu, ulterior fiind ridicat și ascuns de către acesta împreună cu încă doi prieteni de 15 și 18 ani, ambii din comuna Gostinu, în spatele unei magazii.

De asemenea, conducătorului mopedului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări față de tânărul de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Totodată, proprietarul mopedului, tânărul de 17 ani, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințare a unui vehicul unei persoane fără poseda permis de conducere și modificarea sau ștergerea urmelor accidentului, iar ceilalți doi prieteni  sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de modificare sau ștergere a urmelor accidentului – anunță Poliția Giurgiu.

 

Verifica si

CONTINUĂ AVERTIZĂRILE METEO: CANICULĂ, VIJELII ŞI GRINDINĂ!

ANM a emis, luni, o nouă informare meteo de instabilitate atmosferică, în vigoare până miercuri …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.