duminică , 9 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / ”PENIBILITATE DUSĂ LA RANG DE… ARTĂ!”

”PENIBILITATE DUSĂ LA RANG DE… ARTĂ!”

Așa cum era de așteptat, că vrea, că nu vrea, Bădălău tot trebuie să se întâlnească cu ”dușmanul său de moarte”, Răzvan Cuc, fiind amândoi miniștri în același Guvern. Și, oricât ar încerca să-l ignore ori să evite astfel de întâlniri, există situații în care chiar nu se poate să nu se ”intersecteze”cu cel împotriva căruia a luptat din răsputeri (și a pierdut…)

Așa s-a întâmplat luni, la Craiova, unde au fost prezenți, la un eveniment, atât Bădălău, cât și Cuc, ambii, alături de premier.

Dacă tot nu a putut să evite întâlnirea, Bădălău a recurs la un alt ”artificiu” – de-a dreptul penibil: în pozele postate pe pagina sa de facebook, a avut grijă – chiar mare grijă – să îl taie pe Cuc, astfel încât să nu reiasă că cei doi ar fi fost împreună la evenimentul cu pricina.

Gestul lui Bădălău nu a trecut neobservat, iar fotografiile prelucrate cu grijă au stârnit comentarii acide, în care cuvântul de ordine este ”penibil”.

Un exemplu: ” In caz ca nu stiati cum arata penibilitatea dusa la rang de arta va aratam in urmatoarele fotografii. Badalau l-a taiat din poze pe Cuc. Probabil umilinta prin care trece acum Badalau este maxima dar…asta e! Zau asa, penibil mai esti domnule Senator si Ministru al Economiei(…)”

Alte comentarii nu mai sunt necesare…

Verifica si

BREAKING NEWS: APROAPE 19 MILIOANE LEI, ALOCATE JUDEȚULUI ȘI MUNICIPIULUI GIURGIU DIN FONDUL DE REZERVĂ AL GUVERNULUI

În ședința de joi a Guvernului au fost adoptate două hotărâri extrem de importante pentru …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.