marți , 17 septembrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / FRF ANCHETEAZĂ MECIUL ”DUBIOS” DINTRE ASTRA ȘI FSCB

FRF ANCHETEAZĂ MECIUL ”DUBIOS” DINTRE ASTRA ȘI FSCB

FCSB și Astra Giurgiu sunt anchetate de Federația Română de Fotbal, după ce „roș-albaștrii” s-au impus cu scorul de 2-0, în etapa a 2-a a play-off-ului.

Victoria obținută de FCSB pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-0, a ridicat multe semne de întrebare, iar Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a început o anchetă, fiind sesizată de CS „U” Craiova. Subiectul este reprezentat de mai multe împrumuturi pe care Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, i le-a acordat lui Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu. Afacerile dintre cei doi oameni de afaceri au fost dezvăluite de cotidianul „Gazeta Sporturilor”.
„Considerăm că existența unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiției, așa cum sunt acestea definite prin Statutele și Regulamentele Federației Române de Fotbal. Este de notorietate și de necontestat că George Becali e principalul finanțator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit și finanțator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziție de incompatibilitate, el fiind în măsură să influențeze deciziile ambelor cluburi„, au scris oficialii de la CS „U” Craiova în scrisoarea înaintată către reprezentanții Federației Române de Fotbal.
„Dacă mi s-a părut dubios meciul? Da, așa mi s-a părut. Nu decid eu dacă a fost sau nu, că nu am dovezi, dar am mai avut impresia asta despre unele meciuri și atunci când arbitram”, a spus Cristi Balaj, fost arbitru, la Telekom Sport.
www.evz.ro

Verifica si

BUDESCU, DIN NOU LA ASTRA

Dorit şi de Gigi Becali la FCSB, dar şi de CFR Cluj sau Gazişehir Gaziantep …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.