duminică , 27 septembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / MAJORITATEA DOSARELOR DEPUSE DE GIURGIUVENI PENTRU LOCUINŢE ANL – INCOMPLETE

MAJORITATEA DOSARELOR DEPUSE DE GIURGIUVENI PENTRU LOCUINŢE ANL – INCOMPLETE

Aproape 80% din dosarele depuse la Primăria municipiului Giurgiu de către tinerii cu vârste până în 35 de ani pentru repartizarea de locuinţe ANL sunt incomplete şi doar 249 de documente din 1.158 au îndeplinit condiţiile pentru evaluare.

„A fost aprobată lista de priorităţi pentru acordarea locuinţelor realizate de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe destinate tinerilor şi familiilor de tineri în vârstă de până la 35 de ani şi, din 1.158 de dosare în lucru, comisia formată din 13 membri din care fac parte consilieri municipali de la toate partidele, respectiv PSD, PNL, ALDE, reprezentanţi ai Primăriei, directori ai unor direcţii din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu, a reieşit faptul că 909 dosare au fost incomplete şi doar 249 au îndeplinit toate condiţiile pentru evaluare”, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Edilul a precizat că solicitanţii trebuie „să dea credibilitate comisiei” care a analizat dosarele şi a stabilit punctajele respective, iar persoanele care se consideră nedreptăţite „pot face contestaţie”.

„Vreau să spun că pentru 44 de locuinţe ANL deja au început lucrările, a fost atribuit contractul de licitaţie şi firma respectivă va începe după sărbătorile Pascale această activitate, iar până la sfârşitul verii urmează să se liciteze construirea a încă 55 de locuinţe noi, ANL, în cartierul Obor din municipiu”, a adăugat primarul municipiului.

Toate aceste locuinţe sunt realizate din fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale prin Agenţia Naţională de Locuinţe, iar la sfârşit, după finalizare, sunt cedate primăriei pentru a fi repartizate cetăţenilor.

www.agerpres.ro

Verifica si

A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA MĂȘTILOR PENTRU PERSOANE VULNERABILE. ÎN MUNICIPIU, ACESTEA SE DISTRIBUIE LA CANTINA DE AJUTOR SOCIAL

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială a început, de astăzi, distribuirea măștilor de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.