miercuri , 27 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Cultură / DIN NOU, INVITAŢIE LA TEATRU. DE DATA ACEASTA, DIN PARTEA „ROND” -ULUI

DIN NOU, INVITAŢIE LA TEATRU. DE DATA ACEASTA, DIN PARTEA „ROND” -ULUI

Trupele de amatori continuă să ofere surprize plăcute iubitorilor de teatru din Giurgiu, iar acum este rândul Companiei de Teatru „Rond” să ne invite la o nouă premieră.

Este vorba despre piesa „Călcând pe melci”, o piesă scrisă de Gelu Brebenel, pusă în scenă de regizorul Florin Antoniu şi care îi are ca protagonişti pe Camelia Sachetti şi Gabi Caraconcea.

Iată cum prezintă trupa „Rond” noua premieră, într-o postare pe pagina oficială:

„Oricât de pregatiti ne-am crede in toate, si oricât ne-am complica intrând adesea chiar in competiție cu noi înșine pentru binele celor dragi, putem ieși pe locul doi .

Pentru ca menirea de a fi erou i se cuvine celui care a avut puterea sa ofere sensibilitate, sa își descopere punctele vulnerabile fără temerea ca va fi taxat de semenii grăbiți sa para perfecti, ori de alte frici mărunte, vindecându-se astfel pe sine.

Când lacrimile tac, primim adevarata sansa de a demonstra ca ne putem întoarce la noi, la ceilalți, predând cu sufletul împăcat o ștafeta neașteptata si onoranta a destinului.”

Despre ce este vorba, putem afla doar vizionând noua piesă, a cărei premieră este programată duminică, 12 mai, la ora 19, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, intrarea fiind pe bază de invitaţie.

 

Verifica si

INVITAȚIE VIRTUALĂ LA MUZEU. SÂMBĂTĂ SEARA – ”NOAPTEA MUZEELOR” ON-LINE ȘI LA GIURGIU

Invitația vine din partea directorului interimar al instituției, Gabriel Dumitru: ”Dragi giurgiuveni, Având în vedere …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.