vineri , 27 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / FIRMĂ IRLANDEZĂ DE ECHIPAMENT SPORTIV, LA GIURGIU

FIRMĂ IRLANDEZĂ DE ECHIPAMENT SPORTIV, LA GIURGIU

Primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Ion Dragomir, administratorul public al municipiului Niculae Ghiță, au participat astăzi la inaugurarea noului sediu al firmei “Milbro Textile SRL”,pe Intr. Gloriei nr 3, proprietatea companiei irlandeze O’Neills Irish Sport, firmă cu o indelungată traditie in producția de echipament sportiv.

Firma irlandeză cu o experientă de peste 100 de ani in confecții și cu o amplă piață de desfacere precum Irlanda, Marea Britanie, Franța și Australia se află în Romania de 20 ani, prima fabrică fiind deschisă acum 16 ani în București și speră să continue tradiția de progres și să aibă continuitate și aici la Giurgiu. 

Noua sectie dispune de echipamente moderne de lucru și va avea pentru inceput un numar de 120 de angajați și speră să ajungă la cel puțin 200. 

Domnul primar Nicolae Barbu a mulțumit investitorilor și se bucură că firma “Milbro Textile” iși deschide porțile la Giurgiu și i-a asigurat pe reprezentanții acesteia, de toată susținerea sa și a administrației locale în ceea ce priveste buna funcționare și iși dorește o colaborare bazată pe pregatirea forței de muncă, acesta fiind unul din aspectele ce vor putea atrage investitorii in orasul nostru, o pregatire calificată a forței de muncă! – notează reprezentanţii Primăriei Giurgiu, pe pagina oficială a instituţiei.

Verifica si

O NOUĂ ”ȘARJĂ” DE MĂRFURI CONFISCATE ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit peste 1.152 …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.