luni , 26 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / IRANIENI PRINTRE PIESE AUTO, LA VAMA GIURGIU

IRANIENI PRINTRE PIESE AUTO, LA VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunși într-un camion încărcat cu piese auto, trei cetățeni iranieni care intenţionau să intre ilegal în România.

În data de 07.05.2019, în jurul orei 02.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Daf, înmatriculat în Turcia, cetăţeanul turc O.A. în vârstă de 55 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto din Turcia pentru o societate din România.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat că șnurul de siguranță al semiremorcii era secționat și relipit. De asemenea, la verificarea cu sonda CO2, aparatul a indicat o concentraţie de dioxid de carbon mai mare decât valoarea normală, fapt pentru care s-a procedat la deschiderea compartimentului marfă.

În urma controlului amănunţit, printre marfa transportată, au fost descoperite, ascunse, trei persoane de sex masculin, care nu deţineau documente de identitate.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni iranieni, cu vârste cuprinse între 31 și 32 de ani. Aceștia au declarat că s-au urcat în semiremorca autocamionului fără știrea șoferului, într-o parcare din Turcia, cu ajutorul unui cetățean afgan a cărui identitate nu o cunosc, căruia i-au plătit suma de 4.000 de euro. Totodată, au mai menționat faptul că au recurs la această metodă deoarece intenționau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor iranieni, iar conform protocolului româno – bulgar aceştia au fost preluaţi de autorităţile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impugn – anunţă Poliţia de Frontieră Giurgiu.

Verifica si

CJSU ANUNȚĂ NOI MODIFICĂRI ÎN FUNCȚIONAREA ȘCOLILOR DIN JUDEȚ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 21.10.2020, în ședință online, a aprobat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.