sâmbătă , 24 august 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / AU CREZUT CĂ „AU DAT LOVITURA”, DAR I-AU OPRIT JANDARMII

AU CREZUT CĂ „AU DAT LOVITURA”, DAR I-AU OPRIT JANDARMII

Jandarmii giurgiuveni au depistat azi-noapte șase tineri suspecți de furt din locuință. Aflați în misiune pe raza municipiului, jandarmii au observat pe strada Transilvaniei două persoane care duceau în spate mai mulți saci, lucru ce le-a atras atenția.

La vederea echipajului de jandarmi, cei doi tineri au aruncat sacii și au fugit în direcția șoselei Alexandria, unul dintre aceștia fiind prins în scurt timp. Tânărul le-a povestit jandarmilor că în noaptea respectivă, împreună cu alți cinci prieteni, a mers la o locuință din apropiere unde știau că sunt depozitate haine noi. Prin forțarea unei ferestre, unul dintre băieți a intrat în imobil și luat sacii plini cu haine sport (treninguri, bluze și geci), iar apoi fiecare a plecat spre casă.

În urma celor relatate, au fost identificați șase tineri cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției municipiului Giurgiu, iar bunurile abandonate pe stradă au fost ridicate și predate organelor de cercetare penală ale poliției judiciare în vederea continuării cercetărilor.

În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Verifica si

SFÎRŞIT TRAGIC PENTRU UN GIURGIUVEAN: ARS DE VIU ÎNTR-UN INCENDIU DE VEGETAŢIE

S-a întâmplat marţi, în satul Popeşti (Mihăileşti), acolo unde un bărbat de 57 de ani …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.