luni , 13 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / ALEGERILE DE DUMINICĂ AU ADUS JUDEŢULUI UN EUROPARLAMENTAR

ALEGERILE DE DUMINICĂ AU ADUS JUDEŢULUI UN EUROPARLAMENTAR

Organizaţia judeţeană a PNL Giurgiu are un europarlamentar în urma alegerilor de duminică prin persoana preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, Dan Motreanu, şi acum se pregăteşte pentru un scor bun la prezidenţiale şi la alegerile locale de anul viitor, a declarat luni, pentru AGERPRES, prim-vicepreşedintele filialei, Marian Măroiu.

„PNL Giurgiu s-a clasat pe locul al doilea în judeţ la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 cu un scor de 21,7 %, pe locul al doilea după PSD Giurgiu care a obţinut 39,5 %. Este un scor bun având în vedere faptul că în 2016 am obţinut 11 % din voturile alegătorilor, este îmbucurător dar nu suficient, avem mult de lucru, e clar că PSD a început să piardă teren, oamenii s-au convins de incompetenţa lor. Acum, noi trecem la o nouă etapă să vedem unde am greşit în trecut şi să adăugăm valoare partidului, să câştigăm alegerile prezidenţiale şi cele locale. Vrem să câştigăm Primăria municipiului Giurgiu şi alte primării din judeţ precum şi cât mai multe mandate de consilieri locali şi judeţeni”, a afirmat Marian Măroiu, care este şi preşedinte al organizaţiei municipale Giurgiu a PNL.

El a remarcat că ALDE Giurgiu a reuşit un scor de 13,07%, apropiat de cele 15 procente pe care şi le propuneau, dar la nivel naţional nu a trecut pragul electoral.

„Era de aşteptat ca ALDE să piardă teren, era un partid remorcă al PSD şi oamenii şi-au dat seama că a participat la dezastrul economic din ţară”, a completat Marian Măroiu.

În final, el a spus că şi „condamnarea lui Liviu Dragnea era o decizie aşteptată din partea multor oameni de bună-credinţă, după doi ani şi jumătate în care au asistat la un circ ieftin al acestui om”.

Reprezentantul PNL Giurgiu a mai spus că în organizaţie este acum „o atmosferă mai calmă, mai optimistă şi mai încrezătoare în viitor”.

Potrivit rezultatelor BEJ, Alianţa 2020 USR PLUS Giurgiu a obţinut 11,48 % din voturile alegătorilor, PRO România – 5,56% şi PMP 4,10%.

www.agerpres.ro

Verifica si

PNL GIURGIU – COMUNICAT DE PRESĂ

În data de16.06.2020, consilierii județeni PNL au depus la Consiliul Județean Giurgiu un proiect de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.