joi , 2 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PRIMĂRIA ANUNŢĂ ÎNCEPEREA DEZINSECŢIEI ÎN ORAŞ

PRIMĂRIA ANUNŢĂ ÎNCEPEREA DEZINSECŢIEI ÎN ORAŞ

Începând de luni, 27 mai 2019, Giurgiu Servicii Publice a demarat acțiunea de dezinsecție terestră.

Astfel, în aceste zile au fost efectuate acțiuni de dezinsecție în zonele: Tineretului Nord și Sud, str. 1 Decembrie (Parcul Tipografiei, Liceul Economic), Parc Steaua Dunării, zonele de blocuri adiacente străzilor 1 Decembrie, Negru-Vodă, Parc Mihai Viteazu, zonele adiacente Spital, ANAF, Colegiul Național ”Ion Maiorescu”, Parcul de la Catedrală, Parcul Exploflora, str. Mircea cel Bătrân inclusiv Parc Alei.

Potrivit conducerii Giurgiu Servicii Publice, până în prezent, acțiunea de dezinsecție a fost efectuată în proporție de 70% din toată raza municipiului Giurgiu.

Pe tot parcursul perioadei de intervenție, GSP roagă posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Primaria Municipiului Giurgiu și respectiv Giurgiu ServiciiPublice S.A., sunt absolvite de orice responsabilitate.

Pentru dezinsecție se vor folosi substanțe produse de grupul Bayer AG, omologate și avizate de Ministerul Sănătății Publice, respectiv : Solfac EW50șiSolfac Trio EC 200, urmând a fi aplicate prin pulverizare cu aparate portabile (atomizoare), cu respectarea prevederilor legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației – anună reprezentanţii Primăriei, pe pagina oficială a instituţiei.

Verifica si

CONSILIERII JUDEȚENI LIBERALI – SOLUȚIE PENTRU PLATA SALARIILOR DE LA DGASPC

Soluția problemelor de la DGASPC este ”în mâna” Consiliului Județean! Trebuie doar SĂ VREA să …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.