joi , 2 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / COPIII – ÎN CENTRUL ATENŢIEI ÎN WEEK-END, LA GIURGIU

COPIII – ÎN CENTRUL ATENŢIEI ÎN WEEK-END, LA GIURGIU

Ca în fiecare an, de Ziua Copilului sunt organizate tot felul de activităţi pentru cei mici.

Primăria Giurgiu anunţă un program variat, pe toate gusturile:

Crucea Roşie, la rândul său, organizează, din nou, Târgul Jucăriilor vechi şi, ca de fiecare dată, jandarmii sunt alături de organizatori:

„Pentru al patrulea an consecutiv, #Jandarmeria participă, de Ziua Internațională a Copilului la “Târgul Jucăriilor Vechi”.

Sâmbătă, de la ora 09.00, vom fi pe pietonala Mircea cel Bătrân! Alături de cadre didactice și elevi din instituțiile de învățământ din municipiu, Jandarmeria va avea un stand cu jucării donate de copiii jandarmilor, care pot fi cumpărate de vizitatori, la prețuri modice.

Banii strânși vor fi donați Crucii Roșii, care a inițiat campania, și folosiți în cazurile sociale pe care filiala Giurgiu le are în evidență.

Vă așteptăm alături de noi!”

Şi cei de la ISU marcheză Ziua Copilului, însă, pentru că, de această dată, sărbătoarea este sâmbătă, ISU îi invită pe cei mici vineri la o Zi a Porţilor Deschise:

„Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, mâine, 31.05.2019, începând cu ora 10:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vlașca” al județului Giurgiu va organiza „Ziua Porților Deschise”, la toate sediile subunităților de pompieri din județ.

Pompierii militari vor organiza pentru cei mici exerciții demonstrative cu tehnica de intervenție din dotare.

De asemenea, copiii vor avea ocazia să îmbrace echipamentele specifice ale pompierilor, devenind, astfel pentru câteva momente mici pompieri.

Va așteptăm alături de noi! 🚨🚒”

Verifica si

POLIȚIA ANUNȚĂ 16 REȚINERI, DUPĂ PERCHEZIȚIILE DE LUNI

Peste 4.000 de kilograme de tutun tocat, 325 de kilograme de tutun frunze au fost …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.