marți , 15 octombrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / GIURGIU – UN JUDEŢ DE PIROMANI? ÎNCĂ UN INCENDIU INTENŢIONAT!

GIURGIU – UN JUDEŢ DE PIROMANI? ÎNCĂ UN INCENDIU INTENŢIONAT!

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă după ce un atelier de tâmplărie din Mihăileşti a ars ca urmare a focului pus intenţionat, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

„În urma unui incendiu care a dus la arderea generalizată a unei hale cu destinaţia atelier de tâmplărie din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, pompierii au constatat că focul a fost pus intenţionat, motiv pentru care IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă şi efectuează cercetări pentru depistarea autorilor”, a spus Cristian Şuţă.

Marţi, doi ofiţeri şi 25 de subofiţeri de la patru subunităţi de pompieri din judeţ, respectiv din Mihăileşti, Bolintin Deal, Giurgiu şi Călugăreni, au acţionat cu cinci autospeciale cu apă şi spumă şi o autocisternă după izbucnirea unui incendiu la o hală cu destinaţia atelier de tâmplărie, în localitatea Mihăileşti.

După sosirea echipajelor la faţa locului a fost constatat faptul că arderea era generalizată la hala în suprafaţă de aproximativ opt sute de metri pătraţi, construcţie ce era realizată din OSB şi învelită cu eternită şi exista posibilitatea propagării focului la alte trei hale aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat după aproape trei ore de intervenţii, iar în urma cercetărilor a reieşit faptul că focul a izbucnit ca urmare a folosirii intenţionate a surselor de aprindere pentru a-l genera, motiv pentru care a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă în acest caz.

În urmă cu patru zile, pompierii giurgiuveni au constatat că un alt incendiu în urma căruia au ars 110 păsări, peste două mii de baloţi de furaje, peste o tonă de grâu şi şase sute de kilograme de soia la o anexă din Gostinu a fost provocat intenţionat, şi în acest caz fiind deschis un dosar penal de distrugere din culpă.

www.agerpres.ro

Verifica si

PESTA PORCINĂ LA GIURGIU: PATRU FOCARE ÎNCHISE, 230 – RĂMASE

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu informează proprietarii/deținătorii de porcine, că au fost …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.