marți , 15 octombrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / POLIŢIA GIURGIU – EXPLICAŢII DESPRE ACCIDENTUL DE LA UZUNU. UNUL DIN ŞOFERI A MURIT

POLIŢIA GIURGIU – EXPLICAŢII DESPRE ACCIDENTUL DE LA UZUNU. UNUL DIN ŞOFERI A MURIT

Impactul dintre cele două tiruri pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti a avut loc din cauza exploziei anvelopei unuia dintre acestea, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

„În urma cercetărilor a reieşit faptul pe Drumul Naţional 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Uzunu, două autocamioane cu numere de Bulgaria au intrat în coliziune şi s-au răsturnat, unul în şanţ, pe sensul de mers către Giurgiu, şi unul pe carosabil, pe sensul de mers către Bucureşti, după ce anvelopa din stânga faţă a unuia dintre tiruri a explodat. Atunci, şoferul tirului a pierdut controlul volanului, autocamionul a rupt gardul din fier ce desparte cele două sensuri de mers pe drumul naţional şi a intrat în coliziune cu un tir care se deplasa regulamentar din celălalt sens de mers”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

El spune că în urma impactului dintre cele două Tituri, şoferul care conducea regulamentar, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a decedat, iar celălalt şofer, de 47 de ani, a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti.

Unul dintre tiruri era încărcat cu sticlă şi celălalt era gol. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers circa o oră şi jumătate.

www.agerpres.ro

Verifica si

JUDECĂTORII AU DECIS: ŞEFUL DE LA „PERMISE” – ÎN AREST, PRIMARUL MOTOTOLEA – AREST LA DOMICILIU

Şeful Serviciului Permise Auto din Giurgiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.