joi , 2 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / „MAFIA CIMITIRELOR DIN GIURGIU” – SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ? (VIDEO)

„MAFIA CIMITIRELOR DIN GIURGIU” – SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ? (VIDEO)

„Mafia cimitirelor” este tema unui reportaj ce va fi difuzat pe postul Romania TV, iar primarul Nicolae Barbu a postat, pe pagina sa de facebook, un mesaj legat de acest subiect, dar şi interviul integral pe care l-a oferit postului respectiv:

„Campania electorală deja a început la Giurgiu, dar nu bazată pe idei și un program de administrare, ci pe denigrare și pe fapte ireale.

Astăzi, o un reprezentant al postului de televiziune România TV, având la el un I-PAD și un telefon mobil, s-a prezentat la sediul Primăriei pentru a-mi lua un interviu despre ”mafia locurilor de veci”.

Reporterul respectiv a încercat să lege cumva ”criza locurilor de veci” din cimitirele Smârda și Sfântul Haralambie de cimitirul privat care aparține familiei mele, înființat în anul 2009, înainte de a fi primar.

O fi întâmplător…? Vă las să urmăriți înregistrarea, să decideți dumnevoastră si sa comparati cu materialul care va fi difuzat pe România TV.

Campania electorală deja a început la Giurgiu, dar nu bazată pe idei și un program de administrare, ci pe denigrare și pe fapte ireale. Astăzi, o un reprezentant al postului de televiziune România TV ,având la el un I-PAD și un telefon mobil, s-a prezentat la sediul Primăriei pentru a-mi lua un interviu despre ”mafia locurilor de veci”. Reporterul respectiv a încercat să lege cumva ”criza locurilor de veci” din cimitirele Smârda și Sfântul Haralambie de cimitirul privat care aparține familiei mele, înființat în anul 2009, înainte de a fi primar.O fi întâmplător…? Vă las să urmăriți înregistrarea, să decideți dumnevoastră si sa comparati cu materialul care va fi difuzat pe România TV.

Publicată de Nicolae Barbu pe Vineri, 21 iunie 2019

Verifica si

CONSILIERII JUDEȚENI LIBERALI – SOLUȚIE PENTRU PLATA SALARIILOR DE LA DGASPC

Soluția problemelor de la DGASPC este ”în mâna” Consiliului Județean! Trebuie doar SĂ VREA să …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.