marți , 15 octombrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PROMOVABILITATEA LA EVALUAREA NAŢIONALĂ, TOT MAI SLABĂ, DE LA AN LA AN

PROMOVABILITATEA LA EVALUAREA NAŢIONALĂ, TOT MAI SLABĂ, DE LA AN LA AN

Aşteptate cu nerăbdare de elevi şi părinţi, rezultatele examenului de Evaluare Naţională au fost publicate pe siteul oficial al Ministerului Educaţiei.

Potrivit datelor oficiale, de această dată, procentul de promovabilitate la nivelul judeţului Giurgiu a fost – înainte de contestaţii – de 52,3%, mai slab faţă de anii anteriori (55,2% – 2018, 59%-2017).

Aceleaşi date arată că la examenl din acest an sau înscris 2169 de elevi, din care 1.135 au obţinut medii peste 5.

S-au înregistrat peste 50 de absenţe de la examen.

Un singur candidat a reuşit să promoveze examenul de Evaluare Naţională cu media 10. Este vorba despre Ana Cătălina Stancu, absolventă a Şcolii Gimnaziale nr. 7. De altfel, şi cea de-a doua cea mai mare medie din judeţ a fost obţinută tot de o absolventă a Şcolii nr. 7 – Diana Nan, 9,82.

Potrivit calendarului Ministerului Educaţiei, contestaţiile pot fi depuse în cursul acestei zile, în intervalul orar 14:00 – 20:00, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 29 iunie. Rezultatele finale vor fi publicate atât la avizierul unităților de învățământ, cât și online, pe site-ul dedicat – evaluare.edu.ro.

Media generală de admitere, care se calculează considerând 80% media de la evaluarea națională și respectiv 20% media anilor de gimnaziu, urmează să fie afișată după finalizarea contestațiilor.

 

Verifica si

PESTA PORCINĂ LA GIURGIU: PATRU FOCARE ÎNCHISE, 230 – RĂMASE

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu informează proprietarii/deținătorii de porcine, că au fost …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.