vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / INCENDIU LA „COCOŞUL ROŞU”. UN GRAJD A ARS ÎN TOTALITATE

INCENDIU LA „COCOŞUL ROŞU”. UN GRAJD A ARS ÎN TOTALITATE

Seria incendiilor devastatoare continuă, din păcate, în judeţ. După ce, în timpul zilei, au fost înregistrate două astfel de evenimente (la Frăteşti şi Plopşoru), vineri noapte, puţin după mieyul nopţii, un alt incendiu a izbucnit în judeţ, de data aceasta la  fermă din localitatea Ghionea.

Iată ce spun pompierii despre acest nou incident:

„06.072019, ora 00.26 -incendiu ferma Cocosul Rosu in loc Ghionea. Intervine Detaşamentul Bolintin Deal, Garda de Intervenţie Mihailesti, ISU B-IF (in sprijin).

A ars în totalitate grajdul de animale, suprafata aproximativa 500 mp. La sosirea echipajelor arderea era generalizată la grajd si se propagase la o construcție cu regim de înălțime P+E unde erau cazați muncitori (toti s-au autoevacuat pana la sosirea echipajelor noastre).

In grajd erau 20 de bovine, care au fost evacuate de către proprietari. Au ars cca 150 de baloti + diverse materiale lemnoase si mase plastice (2 mc parchet, mese si scaune din lemn etc).

Forte si mijloace: 3 ASAS si 1 APIC din cadrul detașamentului de pompieri Bolintin Deal, 1 ASAS din cadrul Gărzii de intervenție Mihailesti si 3 ASAS din cadrul ISU B-IF, intervenindu-se cu 23 de subofițeri și 1 ofiter.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.”

După lichidarea tuturor focarelor, urmează evaluarea pagubelor şi stabilirea cauzei incendiului.

Verifica si

TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE SÂNZIENE

Sânzienele sau Drăgaica reprezintă o sărbătoare importantă în popor și de care se leagă o …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.