joi , 24 octombrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ARESTAT PENTRU CĂ NU A RESPECTAT UN ORDIN DE PROTECŢIE

ARESTAT PENTRU CĂ NU A RESPECTAT UN ORDIN DE PROTECŢIE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu efectuează cercetări și au dispus reținerea unui bărbat, care nu a respectat ordinul  de protecție provizoriu.

Miercuri, 9 iulie a.c., ora 00.15, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Comana, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are un conflict cu ginerele său.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constat faptul că în seara zilei de 9 iulie a.c., în jurul orelor 23.00, pe fondul unor discuții în contradictoriu cât și a consumului de băuturi alcoolice, ginerele femeii a agresat-o fizic pe concubina acestuia, lovind-o peste corp cu o scândură din lemn.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului și s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, stabilindu-se ca acesta să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de concubina sa.

După emiterea ordinului de protecție provizoriu, în dimineața zilei de 10 iulie a.c., în jurul orelor 06.45, bărbatul în cauză nu a respectat ordinul de protecție provizoriu prin care s-a dispus evacuarea sa din imobilul situat în comuna Comana, județul Giurgiu, şi păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de concubina sa și membrii familiei acesteia şi s-a deplasat în fața curții locuinței, unde s-a întâlnit cu concubina sa pe care a tras-o de par, a trântit-o la pământ și a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona capului și a corpului.

Astfel, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pe o durata de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 11 iulie a.c., să fie prezentat Judecătoriei Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie.

 

Verifica si

ÎNCĂ O VIAȚĂ PIERDUTĂ PE ȘOSEA…

Un nou accident rutier mortal a fost înregistrat în județul Giurgiu. S-a întâmplat marți, în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.