sâmbătă , 25 ianuarie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DUMINICĂ, „POLUL ACCIDENTELOR” S-A MUTAT PE AUTOSTRADĂ

DUMINICĂ, „POLUL ACCIDENTELOR” S-A MUTAT PE AUTOSTRADĂ

Două accidente rutiere s-au produs, aproape simultan, pe A1, la mai puţin de un kilometru distanţă unul faţă de celălalt, pe raza judeţului Giurgiu, iar cei care au intervenit au fost – ca de obicei – pompierii Detaşamentului Bolintin Deal.

Şi, tot ca de obicei, reprezentanţii ISU sunt extrem de eficienţi în ceea ce priveşte comunicarea, şi  dau detalii despre cele două accidente (pentru unul dintre acestea, fiind solicitat elicopterul SMURD):

„In aceasta dimineata, in jurul orelor 11, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la 2 accidente rutiere produse pe A1, ambele pe sensul de mers catre Bucuresti.

Primul, la km 43, 1 autoturism implicat, marca Chevrolet Aveo, derapat si răsturnat în afara carosabilului, o singură victimă, șoferul, cu multiple traumatisme, blocat în auto dar conștient. S-a deplasat 1 ASASD de la Detaşamentul Bolintin Deal si 1 SAJ Giurgiu, precum si elicopterul SMURD, care a si preluat victima.

Cel de-al doilea, la km 44 pe acelasi sens de mers, tamponare ușoară, cu 6 autoturisme implicate, echipajele noastre au intervenit doar pentru sablarea carosabilului.

Traficul a fost oprit pentru aterizarea elicopterului SMURD, dar în acest moment se desfășoară in conditii normale.
Fără alte probleme!”

Verifica si

ACTIVITATE SUSPENDATĂ LA TRIBUNALUL GIURGIU, PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ

Activitatea de judecată la Tribunalul Giurgiu a fost suspendată începând de miercuri, pe o perioadă …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.