marți , 24 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / FREONUL A DEVENIT MARFĂ DE CONTRABANDĂ ÎN VAMA GIURGIU

FREONUL A DEVENIT MARFĂ DE CONTRABANDĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit 40 kilograme substanță tip R134A (freon), pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă în țară fără autorizaţiile legale.

În data de 13.07.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu substanțe toxice.

Astfel, a fost selectat pentru control un autovehicul condus de cetățeanul bulgar  B.K., în vârstă de 43 de ani.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în portbagajul acestuia, trei butelii care conțineau, fiecare, 13,6 kilograme substanță periculoasă, tip R134A (freon), pentru care cetățeanul bulgar nu deținea documente justificative și autorizație de transport.

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumparat produsele din Bulgaria şi intenționa să le transporte în Germania pentru a le comercializa.

Întreaga cantitate de substanță, în valoare de 4.500 lei și persoana în cauză au fost preluate de către lucrătorii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Giurgiu în vederea disunerii măsurilor legale.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Agent șef adjunct  de poliție Cocoru Alina

Verifica si

CENTRU DE EXCELENȚĂ PENTRU ELEVII DIN JUDEȚUL GIURGIU

Inspectoratul Școlsr Județean anunță că, prin Ordinul Ministerului Educației și Cercetării, s-a aprobat  înființarea Centrului de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.