luni , 24 februarie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ŞAPTE POLONEZI, RĂNIŢI ÎNTR-UN ACCIDENT LA OINACU

ŞAPTE POLONEZI, RĂNIŢI ÎNTR-UN ACCIDENT LA OINACU

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.30 – anunţă pompierii de la IS, care au intervenit la accident.

Iată primele date oferite de aceştia:

„Accident rutier intre 2 autoturisme (7 persoane implicate) in loc.Oinacu. Intervine Det. Giurgiu cu 1 ASASD, 1 ATPVM, Descarcerare si ambulanța SMURD. La fața locului s-au deplasat si 4 echipaje SAJ.

Accidentul s-a produs pe DJ507, iar din informațiile pe care le avem se pare ca ambele autoturisme sunt înmatriculate pe Polonia.

Niciuna dintre persoanele implicate nu a fost incarcerata. 3 din cele 7 victime au fost transportate la spital (2 de către echipajele SAJ si 1 de către SMURD), celelalte 4 refuzând transportul la unități spitalicești. Toate cele 7 victime sunt constiente si cooperante, fără traumatisme severe.

Traficul este blocat in momentul de față pe drumul județean mai sus menționat.

Trei din victime – toate femei, din care una însărcinată au fost transportate la spital, în timp ce celelalte victime – toţi bărbaţi – au  au refuzat transportul la spital.

Toate persoanele implicate sunt cetățeni de origine poloneză.”

Verifica si

INCEDIILE DE VEGETAȚIE ȘI CELE ALE UNOR MAȘINI – PRINCIPALELE INTERVENȚII ALE POMPIERILOR

În perioada 21-23.02.2020, pompierii giurgiuveni au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.